Om Bankomat Seaside

BankOmat Seaside ligger i området Liljeholmskajen som tillhör stadsdelarna Marievik, Årstadal och Liljeholmen.

BankOmat Seaside ligger i området Liljeholmskajen som tillhör stadsdelarna Marievik, Årstadal och Liljeholmen. Restaurangen har ett unikt läge nere vid kajkanten med fin sjöutsikt över Årstaviken.

BankOmat Seaside är en plats där man bara kan slinka in på ett glas öl/vin, njuta av en god cocktail så väl som att äta en smakrik trerätters middag.

Titta gärna in i vårt bildgalleri. Klicka här


VÅR UTESERVERING

Under sommarsäsongen har vi vår mysiga uteservering öppen där solen ligger på under eftermiddag och kväll. Vi kan ej ta emot bordsbokningar på uteserveringen.
(Uteserveringen är rökning och e-cigaretter förbjuden.)

ABONNERA RESTAURANGEN

Restaurangen kan abonneras för privat fest, bröllop eller företagsevenemang. Vi skräddarsyr er fest efter era önskemål och erbjuder anpassningsbara menyförslag till olika prisnivåer.

» Restaurangen rymmer upp till ca 80 gäster.
» Möjlighet att lägga till med båt ca 4 meter från entrén.

NYÅRSAFTON

Vill du abonnera restaurangen för att fira in det nya året med dina vänner. Vi ordnar med menyförslag efter dina önskemål. Vi kan även erbjuda servicepersonal, bartender, dj och egen vakt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

PRESENTKORT

Vårt presentkort är den perfekta gåvan vid alla tillfällen, något som alltid uppskattas. Du väljer själv vilket belopp du vill skriva på presentkortet. Presentkortet köper du genom länken nedanför: 

Klicka här

Restaurang BankOmat Seaside
Sjövikskajen 6
117 58 Stockholm
T: 08-525 095 00
E: seaside@restaurangbankomat.se

Följ oss på Facebook & Instagram