Lunch

I våra luncher ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe

Pris 115:- kl 10.30-14.00

( Vi tar bara emot kort och Swish )

V.47
MÅNDAG

Kött: Oxjärpar med champinjonsås, pressgurka, svartvinbärsgèlè och potatispure. (L) (G)
Extra: Grillmix, fläskracks, kyckling med chilibea och pommes.
Fisk: Panerad kungsflundra med skagenröra, gröna ärtor och kokt potatis (G)
Pasta: Ravioli med tomat och basilikasås. (G)(L)

TISDAG

Kött: Raggmunk med rårörda lingon och stekt fläsk. (G)

Raggmunk med hackad rödlök, handskalade räkor och creme fraiche. (G) (L)
Extra: Chili con carne med ris och jalapenokräm. (L)
Fisk: Rullad gös med sparris, vitvinsås och kokt potatis.(L)
Pasta: Scampi med limesås. (L) (G) 

ONSDAG

Kött: Wallenbergare med skirat smöt, gröna ärtor, lingon och potatispure. (G) (L)
Extra: Revbensspjäll med gräddsås, äppelmos och kokt potatis. (L)
Fisk: Pocherad torsk med blåmusslor provencal och kokt potatis. (L)
Pasta: Med biff, trattkantareller och dijonsås. (L) (G)

TORSDAG

Kött: Helstekt fläskkare, med karl-johanssvampsås haricots verts och stekt potatis. (L)
Extra: Panerad schnitzel-kyckling med paprikasås, fetaostkräm och klyftpotatis. (G) (L)
Fisk: Poscherad lax med dijonhollandaise, mixade grönskaer och kokt potatis. (L)
Pasta: Lasgane al forno (L) (G) 

FREDAG

Kött: Helstekt biff med rödvinssås, bearnasie och pommes.
Extra: Lammkorv med rostade grönsaker med halvbakad potatis och chilikräm. (L)
Fisk: Skaldjursoppa med aioli och krutonger. (G)
Pasta: Med oxfile och gräddsås och soltorkad tomat. (L) (G)

VECKANS VEG

Veckans Vegetariska: Kantarellburgare med fetaost, salsa och pommes. (G) (L)  

FRÅN GRILLEN

Fläsknoisette med pommes frites och bearnaisesås. 150:-
Entrecote med pommes frites och bearnaisesås. 170:-


Följ oss på Facebook & Instagram